20 травня – День банківських працівників!

Щороку 20 травня в Україні з професійним святом вітають банківських працівників, згідно з Указом Президента «Про День банківських працівників» від 6 березня 2004 №316/2004.

Ефективна робота банків сьогодні – це величезна праця, знання, досвід банківських працівників – економістів, операціоністів, менеджерів, адміністраторів, касирів. Протягом багатьох років банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку. Високий професіоналізм, працездатність та компетентність банківських працівників є важливою складовою майбутнього динамічного розвитку та фінансового благополуччя України.

До Дня банківського працівника викладачем фінансово-економічних дисциплін коледжу Подгорною А. О. було проведено онлайн-захід, участь у якому взяли студенти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування 1 та 3 курсів. Під час проведення заходів обговорили важливість цієї професії, особливо в воєнний час; окреслили основні плюси і мінуси професії. Наголосили на важливих якостях банківського працівника: уважність, відповідальність, цілеспрямованість, ініціативність, готовність до самоосвіти; оперативність, здатність швидко знаходити правильні рішення; зібраність, чіткість при виконанні професійних обов’язків, дисциплінованість; ощадливість, комунікабельність; знання психології. Студенти  мали змогу проявити себе: вони готували доповіді про цікаві факти з банківської справи та  позмагались у грі на платформі Kahoot.

Також, відвідали вебінар від НБУ на тему «Просто про банки та банківську систему України» в рамках освітнього проєкту «Фінансова оборона. Професія банкір», ініційованого Національним банком з банками України та Міністерством освіти і науки України.

Вітаємо студентів коледжу, які навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і маємо надію, що вони будуть тими, хто допоможе забезпечити фінансову стабільність України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *