Виховна година на тему «СКАЖИ ШКІДЛИВИМ ЗВИЧКАМ – НІ»

З метою пропагування здорового способу життя; виклику в студентів негативного ставлення до вживання наркотиків, алкоголю та паління, які завдають великої шкоди здоров’ю людини; формування вміння сприймати оцінку своїх учинків іншими і наводити приклади такої оцінки; виховання почуття відповідальності за свої вчинки, уміння самооцінювати їх; спонукання студентів до роздумів: вибір залежить від тебе самого – 18.04.2023 р. куратором 335 гр.  Подгорною А. О. було проведено для студентів 3 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування виховну годину на тему: «Скажи шкідливим звичкам – ні».

Здоров’я людини — це неоціненний скарб, це щастя, якого ми недооцінюємо тоді, коли маємо. І багато людей, як не парадоксально, самі є причиною своїх хвороб, самі вкорочують собі життя через деякі шкідливі звички. Не секрет, що чимало підлітків хоча б раз пробували палити. Здавалося б, що тут такого: багато дорослих теж палять… Але нажаль діти не до кінця розуміють, що паління — дуже шкідлива звичка, а підлітки взагалі не сприймають її всерйоз. Переконатися в тому, що шкідливі  звички є основною причиною порушення здоров’я людини мали змогу студенти під час виховної години. Вони зрозуміли, що паління, вживання алкоголю та наркоманія дуже небезпечні для здоров’я людини. А щоб уникнути хвороб, які є наслідком шкідливих звичок потрібно вести здоровий спосіб життя. Інколи людина, не до кінця усвідомлюючи наслідки безпечного відношення до свого життя і здоров’я, наражає себе та своїх рідних на великі неприємності та небезпеки, які закінчуються порушенням здоров’я, а часто і його повною втратою. Ось таке зло – шкідливі звички.

Під час заходу студенти переглянули презентацію про шкідливі звички. Обговорювали, міркували та робили висновки за цією тематикою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *