День відкритих дверей

18 березня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» було проведено День відкритих дверей в онлайн-форматі.

Захід розпочався із короткого огляду історії коледжу, після чого до слова запросили в. о. директора коледжу Р. П. Вдовиченко, яка гостинно привітала усіх присутніх і розповіла аудиторії про наш заклад вищої освіти. Раїса Петрівна  розповіла про переваги, плюси та особливості університету, а також про умови та матеріально-технічне забезпечення.

Студенти коледжу поділились власними враженнями від навчання в коледжі, розповіли про участь у різноманітних виховних, патріотичних заходах, науково-практичних конференціях, олімпіадах та проходження практики, дали поради щодо вступу та вибору професії.

Заступник директора з навчальної роботи О. М. Сахарова познайомила всіх присутніх з особливостями вступу у 2023 році, термінами реєстрації електронного кабінету, подачі документів та переліком предметів, які виносяться на співбесіду для вступу до фахового коледжу. Також Олена Миколаївна інформувала про вимоги до написання мотиваційного листа та про початок роботи курсів з підготовки до вступу до коледжу, які стартують з 21 березня 2023 року.

Колектив нашого коледжу висловлює щиру подяку всім абітурієнтам, їх батькам та гостям, які завітали до нас із різних населених пунктів нашої області.

Бажаємо, щоб вибір закладу освіти для отримання майбутнього фаху був правильним і навчання у нашому коледжі було не тільки цікавим і якісним, а й приносило успіх у навчанні та задоволення від студентського життя, міцні фундаментальні знання, практичні навики і духовний розвиток. Чекаємо на Вас у нашому колективі!

За додатковою інформацією щодо вступу до коледжу та на підготовчі курси звертайтеся за номерами:

+38 (050) 33-77-660

+38 (066) 654-23-28

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *