Переможці Всеукраїнського конкурсу «Безпека під час війни»

Війну ніколи й ніхто не чекає, але коли вона приходить, то всі мають бути напоготові. Дуже важливо слідувати правилам обережності, пильнувати за своїм здоров’ям і благополуччям своїх рідних та близьких, знати надважливі вказівки, які можуть врятувати життя.

Під  час війни треба вміти захистити себе не тільки фізично, а й в інформаційному просторі. Адже безпека під час війни починається саме з обізнаності!

Студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського» долучились до участі у Всеукраїнському конкурсі «Безпека під час війни» з безпеки життєдіяльності та охорони праці. Конкурс відбувався з використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій. Саме з метою розвити критичне мислення у процесі прогнозування можливої безпекової ситуації й прийняття грамотних рішень в умовах надзвичайного стану  та зміцнити розуміння прямого зв’язку між згуртованістю, оперативністю, завбачливістю кожного українця чи українки та вірою у наближення перемоги для нашої України проводяться різноманітні інтелектуальні конкурси на державному рівні.

За підсумками, студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» посіли І-ІІ місця та отримали дипломи:

І ступеня –  Юрик Гліб, 455 група

ІІ ступеня –  Ломака Дмитро, 465 група

Вітаємо наших переможців та їх керівника – Божко Надію Валеріївну, викладача вищої категорії, викладача – методиста циклової комісії технічного напряму підготовки! Бажаємо нових досягнень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *