Welcome to English week

Вивчення іноземної мови в сучасному світі – це одна з найважливіших складових сучасної успішної людини. Сьогодні мільйони людей в усьому світі вивчають іноземні мови. Таким чином, основною проблемою на даний момент є зацікавити студентів у вивченні іноземної мови, показати їм усі перспективи та переваги. Для цього в нашому коледжі проводився  тиждень іноземної мови під керівництвом викладача вищої категорії Левицької Вікторії. Саме у формі партнерства та співробітництва разом зі студентами-практикантами МНУ імені В.О. Сухомлинського філологічного факультету  Касьяновою  Асею, Мосоловою  Ангеліною,  Петриченко Денисом, Скоропад Анною, Комаровою Вікторією, Колоколовою  Іриною та  Ляхвацькою Оленою був розроблений   сценарій з елементами використання платформ Kahoot, Shareslides, Nearpod, Wordwall.   На сьогоднішній день є найактуальнішим використання ІТ-технологій в умовах онлайн-навчання. Тиждень проходив у форматі квест-онлайн.

Кожен день тижня  був заповнений  заходом, який був взаємопов’язаний з наступним.

На першому етапі студентам необхідно було пригадати те, як вони святкували новорічні свята у минулому році, взяти участь у пошуку предметів для їхньої подорожі та прокласти шлях до потягу, який вирушає у Велику Британію.

На другому етапі, студенти згадували українські  традиції святкування новорічних свят, виконали новорічних квіз та пройшли випробування на знання граматики.

На третьому етапі студенти здійснили подорож визначними місцями Великої Британії, виконали квіз по новорічному мультфільму «Грінч» та зіграли в новорічну «Вгадай Мелодію».

Проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *