Захід до Дня Збройних сил України

8 грудня 2022 року викладачем вищої категорії ВСП «Фаховий коледж МНУ ім. В.О. Сухомлинського, Санайко К.М. було проведено захід присвячений Дню Збройних сил України.

6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних сил України. Встановлене воно постановою Верховної Ради України 1993 року.

Збройні Сили — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету.

Студенти коледжу виступили активними учасниками заходу, які відповідали на питання та висловлювали свої думки щодо почуття гордості та шани до військовослужбовців української армії.

Було обговорено історію формування збройних сил від Дня отримання Україною незалежності та до сьогоднішнього моменту. Проаналізовано переломні моменти у періодах формування української армії.

Наприкінці заходу було віддано шану загиблим українським воїнам хвилиною мовчання.

Дякуємо уклінно нашим Героям за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що  Ви  ціною  свого  здоров’я  та  життя  бороните  кордони України та захищаєте її інтереси, твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *