Відкрите заняття з англійської мови

10 листопада 2022 року у ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» відбулося відкрите практичне заняття  з іноземної мови

зі студентами 215 та 225 груп, проведене викладачем вищої категорії Левицькою Вікторією Сергіївною. Тема заняття: Повторення, узагальнення та систематизація матеріалу з теми  «Студентське життя». Методична мета заняття – показати методику організації та проведення роботи з лексичним матеріалом з використанням лінгвістичного квесту, мовного практикуму, методу критичного мислення, робота у програмі Google Forms.

Левицька В.С. на початку заняття провела мотивацію навчальної діяльності студентів за допомогою «Мозкового штурму». Особлива увага була приділена обґрунтуванню потреби формування вмінь і навичок володіння іноземною мовою в реальному житті, залученню зовнішніх знань, розповсюдженню внутрішніх. Форми і методи роботи на занятті спрямовані на досягнення поставленої мети. Навчальний матеріал викладач пов’язує з виховними задачами. У викладача був хороший (позитивний) контакт з аудиторією, вдало активізувала увагу й роботу студентів на занятті. Студенти виявляли постійну зацікавленість навчальним матеріалом, ініціативу при виконанні завдань, а також в процесі відповідей.

Протягом заняття студенти проявили високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу. Викладач оцінила  належним чином активність та відкритість студентів. Заняття проведено на належному методичному рівні та заслуговує позитивних відгуків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *