День Гідності та Свободи

19 листопада 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» викладачем І категорії циклової комісії економіко-гуманітарного та загальноосвітнього напряму підготовки Левицькою Вікторією Сергіївною було проведено відкриту кураторську годину в онлайн-форматі на тему: «Герої не вмирають…».

Ніхто навіть не міг уявити, що у ХХІ столітті розпочнеться братовбивча війна між братніми народами. Російська армія, ховаючись за спинами мирних жителів Донбасу, прикриваючись гаслом про захист російськомовних українців від фашистської хунти, розпочала знищення України зі Сходу.

Розпочалась неоголошена війна. Розпочалась мобілізація цвіту нашої держави – молодих хлопців, татусів, братів, сусідів у зону АТО для захисту кордонів і цілісності Української держави. Майдан. Повстання за права.
Тисячі українців, що встояли на Майдані, взяли зброю в руки, вирушили на Схід України, на Донбас, в зону АТО, щоб захистити завоювання Революції Гідності…

Ми повинні все пам’ятати! Наш народ добре знає ціну миру, мирного життя. Мир – це ранок, повний світла та надій. Мир – це квітучі сади та повний колос на ниві. Мир – це студентський дзвоник, це коледж, у вікнах якого – сонце. Добре прокидатися і знати, що в тебе попереду прекрасний день, що тобі нічого не загрожує і всі твої мрії здійсняться. Добре бути щасливим. І бути вдячними, гордитися, пам’ятати і шанувати.

Гордися, моя Вкраїно,
Відвагою сотні орлят.
Що віддали життя без вагання,
А нині у небі стоять…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *