ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАННІ

19 травня 2021 р. у ВСП «Фаховий коледж МНУ ім. В.О. Сухомлинського» відбувся захід, присвячений темі «ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАННІ».
В умовах масової комп’ютеризації та інформатизації всіх сфер життя та інтеграції України в світовий інформаційно-освітній простір важливого значення набуває ефективне використання інформаційно-комунікаційних технологій у сфері освіти. Новим еволюційним етапом розвитку сучасних інтернет-технологій стала технологія хмарних обчислень (англ. Cloudcomputing). Фахівці визначають технологію хмарних обчислень як динамічно масштабовану інтернет-технологію з можливістю вільного доступу до інформаційних обчислювальних ресурсів у вигляді сервісів, що надаються за допомогою мережі. Хмарних технологій доволі багато і всі вони надають різні можливості. Існують платні і безкоштовні хмарні сервіси, розраховані на малий або великий обсяг інформації, підтримку різних операційних систем і т.д. Єдине, що їх об’єднує – це спосіб обробки інформації.
На заході студенти ІІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» ФІЛЛІПОВ АРТЕМ та БАЛАН БОГДАН підготували доповіді з даної теми і поділилися з учасниками заходу своїм досвідом використання хмарних технологій.










Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *