SAFER INTERNET DAY

9 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях.
Тож студенти та викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського» долучилися до онлайн-заходу, присвяченого Дню безпечного Інтернету. На заході обговорювались правила, які повинен знати кожен користувач, щоб убезпечити свою діяльність та особисту інформацію від шахрайських дій зловмисників. З презентаціями виступили студенти третього курсу спеціальності «Прикладна математика» БОНДАРЕНКО АННА та СТЕЦЮК ВАЛЕРІЯ. Також до виступів долучилися студенти другого курсу спеціальності «Соціальна робота» ЗУБКО ОЛЕКСАНДР, ЖОЛУДЬ АННА та ОЛІЙНИК БОГДАНА, які показали, що не потрібно обов’язково бути IT-шником, аби бути обізнаними при використанні інтернет ресурсів.
Дотримуємось простих правил, щоб захистити себе та інформацію від зловмисних дій. Будьмо обережними!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *