«Підліток і закон. Кримінальна відповідальність неповнолітніх»

«Підліток і закон. Кримінальна відповідальність неповнолітніх» – дискусійна панель до Дня захисту прав людини від Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О.Гмирьова.
Студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» разом з директоркою коледжу, кандидатом політичних наук Оленою Царенко та викладачами коледжу взяли участь у заході «Університет правових знань», організованому Миколаївською обласною універсальною науковою бібліотекою імені О.Гмирьова.
Сьогоднішня зустріч у рубриці «Трибуна юриста», була присвячена Міжнародному Дню захисту прав людини. Актуальною та вкрай важливою для суспільства була і тема дискусії: «Підліток і закон. Кримінальна відповідальність неповнолітніх».
Спікерами заходу виступили:
Ганна Гоголева – адвокатка, очільниця відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надання Регіонального центру БВПД у Миколаївській області;
Вадим Жепало – регіональний координатор взаємодії з громадськістю у Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав Людини.
Надзвичайно цікавою видалася дискусія, спікери розкрили основні аспекти кримінальної відповідальності неповнолітніх та захисту їх законних прав та інтересів. Дякуємо за цікаву, актуальну та змістовну зустріч!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *