Захід англійською мовою до Усесвітнього дня Гідності в Україні

A person withount dignity is an inferior person, and nation withount dignity isn`t nation!
2 грудня відбулася онлайн конференція з іноземної мови на тему: «A person withount dignity is an inferior person, and nation withount dignity isn`t nation – Людина без гідності – неповноцінна людина, а народ без гідності – це вже не народ», приурочений Усесвітньому дню Гідності в Україні, до якого долучився наш коледж.
Метою даного заходу було, пригадати події, які відбувалися в країні в 1941-1945 роках, події на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках, розширити знання у студентів про День Гідності та Свободи в Україні, розвивати почуття національної самосвідомості та громадянської активності; виховувати у студентів ціннісне ставлення до демократичних свобод, закріплених Конституцією України, усвідомлення цінності людського життя та тих складових частин, які впливають на нього, роблять його багатогранним, плідним і корисним.
Студентами коледжу були підготовлені дослідні проєкти англійською мовою. Валерія Стецюк, студентка третього курсу, групи 365 спеціальності «Прикладна математика» розповідала як цінують і плекають поняття Гідність та Свобода у місті Нова Одеса, Гриценко Альона студентка третього курсу групи 315 спеціальності «Право» розповідала про медиків міста Вознесенськ, які борються за збереження життя людей в умовах сьогодення, Катерина Юрченко студентка 3 курсу спеціальності «Право» розповіла що 2012 році на околиці села Маліївка Березнегуватського району було знайдено рештки дванадцяти невідомих солдат, які загинули весною 1944 року в боях за визволення села. Солдатів знайшов пошуковий загін громадської організації «Вітчизна», рештки були законсервовані, а їх поховання стало можливим лише в 2020 році. Васильєв Станіслав, студент 1 курсу групи 165 спеціальності «Прикладна математика» розповів як жителі села Лимани цінують поняття Свобода. Бондаренко Анна, студентка 3 курсу групи 365 спеціальності «Прикладна математика» розповіла як цінують та увіковічують поняття гідність і свобода жителі міста Миколаєва, Левицька Вікторія Сергіївна, викладач англійської мови, нагадала про буремні події 2013-2014 років та про героїв, які відстоюють нашу незалежність і територіальну цілісність на сході України.
По завершенню, Царенко Олена Олексіївна, наголосила на тому, що ми – українці – свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *