Вітання переможцям І етапу XXІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

Кожна освічена людина повинна знати та любити рідну мову, вміти правильно спілкуватись і висловлювати свої думки, займатись дослідницько-пошуковою роботою. Саме тому під час навчання майбутніх фахівців у сфері фінансів, правознавства, комп’ютерної інженерії, прикладної математики та соціальної роботи у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» особлива увага акцентується на вивченні студентами української мови не тільки під час планових занять, але й у години дозвілля.

Щорічно, в День української писемності та мови, стартує Міжнародний конкурс знавців української мови імені відомого мецената Петра Яцика. Основна мета конкурсу ‒ затвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.
13 листопада у Фаховому коледжі МНУ імені В.О.Сухомлинського пройшов І етап XXІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Учасниками конкурсу стали студенти різних спеціальностей і курсів. То ж вітаємо переможців!!!

І місце – Бондаренко Анна, студентка ІІІ курсу, спеціальності «Прикладна математика», 365 група;

ІІ місце – Юрченко Катерина, студентка ІІІ курсу, спеціальності «Право», 315 група;

ІІІ місце – Мужила Валерія, студентка І курсу, спеціальності «Право», 115 група.

Керівник: Гінкевич Оксана Валентинівна, викладач вищої категорії.

Бажаємо перемоги в наступних етапах конкурсу!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *