Вітаємо з нагородженням стипендією Миколаївського міського голови та міської ради кращих студентів ВСП «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського»!

20 листопада 2020 року в сесійній залі Миколаївської міської ради відбулась церемонія нагородження кращих студентів м. Миколаєва стипендією Миколаївського міського голови та міської ради. І хоча, сьогодення все ж таки внесло свої корективи у формат проведення такого, мабудь, найочікуванішого всіма талановитими студентами дійства, це не завадило передати той енергетичний посил рушійної, талановитої сили студентства! То ж і цьогорічна церемонія нагородження відбулося на славу! В залі царила якась неймовірна енергетика НАЙКРАЩОСТІ, бо скільки раз вимовляв це слово ведучий, що від такої енергетики молодості, креативності, інтелекту сесійний зал Миколаївської міської ради засяяв геть по іншому! В кагорті кращих студентів м. Миколаєва і наших ЧОТИРИ талановиті, наполегливі, яскраві, креативні студенти!

Вітаємо наших кращих студентів коледжу, які за підсумками 2019-2020 навчального року нагороджені стипендією Миколаївського міського голови та міської ради:

БОНДАРЕНКО АННУ, студентку 3 курсу спеціальності “Прикладна математика”

ЗАХАРЧУК МАРІАННУ, студентку 2 курсу спеціальності “Соціальна робота”

СВЕРДЛОВА КИРИЛА, студента 4 курсу спеціальності “Право”

СТЕЦЮК ВАЛЕРІЮ, студентку 3 курсу спеціальності “Прикладна математика”

Пишаємося вами, наші любі студенти! Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, впевнено крокувати до вашої мети, здоров’я, творчого натхнення, завзяття, будьте гідними громадянами своєї країни!

Щиро дякуємо нашому Миколаївському міському голові Олександру Сєнкевичу та всьому депутатському корпусу Миколаївської міської ради, Олександру Рябенку, начальнику Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради за підтримку талановитої молоді нашого міста!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *