Участь в онлайн-практикумі «Тенденції ринку праці. Нові виклики». «Цифровізація в області управління персоналом»

12 листопада 2020 року директор коледжу Олена Царенко освоїла онлайн-практикум: «Тенденції ринку праці. Нові виклики». «Цифровізація в області управління персоналом» від компанії А5 Systems, під час якого під головування експертів проєкту – Олени Гапич, директорки консалдінгової компанії в сфері управління персоналом «Right people management» та Юлії Олійникової, керівника проєкту А5 Персонал, експерта програмних рішень для HR-керівників освоїли нові тенденції ринку праці, опрацювали нові виклики внаслідок локдауну 2020 та цифрові рішення для управління персоналом при віддаленій роботі.

Основні питання, які були розглянуті під час онлайн-практикуму:

  • Тенденції ринку праці в умовах 2020;
  • Нові виклики в системі управління персоналом;
  • Новий підхід до рекрутингу, оцінки персоналу в умовах карантину;
  • Збереження продуктивності відділу персоналу при віддаленій роботі;
  • Цифровізація функцій управління персоналом;
  • Оцінка персоналу, створення індивідуальної програми розвитку;
  • Інструменти для віддаленої адаптації нових працівників;
  • Кваліфікація персоналу для внутрішньої ротації в організації;
  • Особистий кабінет співробітника.

Тренінг є надзвичайно актуальним, оскільки нині, цифровізація освіти постає імперативом реформування освітньої галузі, головним і першочерговим завданням ефективного розвитку інформаційного суспільства в Україні. У Концепції розвитку цифрової економіки та суспільства України на 2018-2020 роки визначено, що цифровізація освіти є сучасним етапом її інформатизації, що передбачає насичення інформаційно-освітнього середовища електронно-цифровими пристроями, засобами, системами та налагодження електронно комунікаційного обміну між ними, що фактично уможливлює інтегральну взаємодію віртуального та фізичного, тобто створює кіберфізичний освітній простір.

Тож в нашому коледжі, ми дотримуємось принципу «Навчаючи, навчаємось й самі…» Адже майбутнє України належить соціально відповідальним, прогресивним та освіченим українцям.

Дякуємо організаторам за майстерно проведений вебінар! До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *