Калейдоскоп коледжу: Активні студенти-запорука успіху!

Знайомтесь, друзі, Катерина Демченко – студентка третього курсу спеціальності 081 Право, активна, креативна, наполеглива!

Короткий анонс її наполегливої праці для підвищення рівня професійної освіченості!!! Як провести час на карантині з максимальною користю? Куди звернутися, коли хочеться самоосвіти та нетворкінгу? Тож якщо ви бажаєте бути в курсі найхайповіших тем юриспруденції – будьте з нами і знайдете саме те, що вам потрібно! – Ліга студентів Асоціації правників України.

Катерина Демченко – громадська та освітня діяльність:

  1. Членкиня Ліги студентів ВГО «Асоціація правників України».
  2. Членкиня у Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем».
  3. Параюрист Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області.
  4. Членкиня ГО «Молодіжний центр наукової діяльності».
  5. Координатор напрямку «Право» у ГО «Незалежна платформа Миколаївщини».

Короткі записи із щоденника активностей Катерини:

І.Була учасницею правопросвітницьких заходів – Шкіл, форумів що організовуються та проводяться Лігою студентів Асоціації правників України офлайн та онлайн:

  1. Кава з сімейним медіатором (адвокатесою Марією Прокопчук) на тему: «Інститут сімейної медіації в Україні» (29.08.20).
  2. Мала за честь, як представник Ліги студентів Асоціації правників України, бути серед учасників (у режимі онлайн) ІІ Одеського Судового форуму «Судова влада: синергія заради ефективності». (25.09.2020). Міжнародні та національні експерти, представники законодавчої та судової влади, а також науковці, обговорили на форумі ряд актуальних тем.
  3. 17-18 жовтня 2020 р. здійснила онлайн подорож у світ медичного права, будучи учасницею неймовірного заходу від Полтавського осередку Ліги студентів АПУ – ІІІ Всеукраїнської школи з медичного права.
  4. 24 жовтня 2020 р., будучи учасницею Всеукраїнської школи «Cyber Law School», побувала у світі кіберпростору та кіберправа.
  5. 31 жовтня 2020 р. була учасницею ІІІ Всеукраїнської школи з лобіювання та адвокації.
  6. 7 листопада 2020 р. була учасницею (разом з Катериною Юрченко) І Всеукраїнської школи зі спортивного права «SCHOOL OF SPORTS LAW».

ІІ. Як членкиня Всеукраїнської ГО «ЮрФем» приймала участь у заходах, які проводяться цією організацією (під час карантинних обмежень – онлайн).

  1. Онлайн-зустрічі лідерок команди «ЮрФем» з членкинями та прихильницями з Миколаївщини та Херсонщини, на якій обговорити спільні плани подальшої діяльності (02.09.2020).
  2. Взяла участь у панельній онлайн-дискусії з експертками на тему «Медіація: чому вигідніше домовитися ніж судитися» (23 вересня 2020). І це – дієво та ефективно!!!
  3. Взяла участь у виборчому онлайн-практикумі на актуальну тему «Чи варто кандидаткам купувати бронежилет?» (25.09.2020)
  4. Учасниця PreФорум юристок «ЮрФем», який відбувся 09 жовтня 2020 року. Тема: «Жінки у юридичній професії: погляд у нове десятиліття». Формат заходу: онлайн.
  5. Як членкиня ВГО «ЮрФем» є учасницею конференції PGA «Тиждень жіночого лідерства у публічному управлінні, організованої Асоціацією «Професійний Уряд» за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні.

ІІІ. Як членкиня ГО «Молодіжний центр наукової діяльності» систематично приймаю участь у підготовці та проведенні правопросвітницьких проєктів, що проводяться з дотриманням карантинних вимог:

  1. «Школа волонтерів правової допомоги» (5 вересня 2020 р.)
  2. Приймала участь у просвітницькому проєкті Миколаївська школа помічника депутата, що проходив 10 жовтня 2020 року на базі Миколаївської міської ради.

ІV. Приймала участь у просвітницьких проєктах від ГО «Вектор прав людини» та Координатора проектів ОБСЄ в Україні:

  1. Взяла участь у онлайн-вебінарі: «Запобігання проявам дискримінації у викладацькій роботі» (16.07.2020)
  2. Участь у онлайн-вебінарі: «Мирні зібрання та недискримінація: як враховувати інтереси різних груп» (28.08.2020).
  3. Учасниця онлайн тренінгу «Людська гідність як конституційна цінність» від Координатора проектів ОБСЄ в Україні (9-11 листопада 2020 р.)

V. Як параюрист Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області приймає активну участь у заходах, що проводяться:
Приймала участь у вебінарі на досить актуальну для сьогодення тему: «Запобігання та протидія булінгу в навчальних закладах» (25.09.2020).

Запланована участь у ХХ ювілейному Диктанті національної єдності (09.11.2020) та онлайн-конференції, що буде проводитися до Дня української писемності та мови (11.11.2020).


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *