Партнерство та співробітництво з батьківським колективом – запорука успіху Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського в організації освітнього процесу в умовах сьогодення

Адміністрація, студенти, батьки та викладачі коледжу, об’єднані спільними цілями та прагненнями, є добровільними та зацікавленими однодумцями, рівноправними учасниками освітнього процесу, відповідальними за результат. Тож і в період карантину, активну комунікацію з батьками підтримує директор Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Олена Царенко, яка спільно з педагогічними працівниками коледжу, провела 27.04.2020 року на платформі Zoom.us загальноколеджівські батьківські збори, метою яких стало обговорення та планування основних питань навчально-виховної роботи студентів усіх курсів навчання, визначення шляхів тісного співробітництва родини та коледжу у період запровадженого загальнонаціонального карантину щодо організації навчання студентів із використанням технологій дистанційного навчання.

У ході зустрічі обговорили процедуру завершення 2019-2020 навчального року, проходження практики студентами другого-четвертого курсів навчання, семестрової атестації студентів усіх курсів, проведення підсумкової атестації студентів випускних курсів тощо.

Дякуємо всім учасникам батьківських онлайн-зборів за активну участь в обговоренні та вирішенні актуальних питань сьогодення з організації освітнього процесу в коледжі з використанням технологій дистанційного навчання у період запровадженого загальнонаціонального карантину! Адже саме партнерство та співробітництво, які є пріоритетним підходом нашого закладу освіти, спрямовані на розвиток максимально продуктивних і здорових відносин у процесі навчання студентів Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

До нових зустрічей, друзі!!! Бережіть себе та своїх рідних!

Залишайтесь вдома! Однак пам’ятайте, що карантин – це не канікули! Тож, продовжуємо навчатися онлайн!…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *