Змінюється світ, змінюємось й ми!!! Карантин випробує на міцність!

Умови сьогодення вимагають від нас суттєвих змін в управлінні закладом фахової передвищої освіти. Традиційними вже стали засідання он-лайн адміністративної ради Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського з використанням платформи zoom.us. Професійне спілкування стало ще активнішим, попри карантинні обмеження, оскільки перейшло в площину он-лайн.

Тож і сьогодні, 22.04.2020 року, проведено нараду з актуальних питань щодо організації освітнього процесу в коледжі з використанням технологій дистанційного навчання в період продовженого загальнонаціонального карантину до 11 травня поточного року. Серед актуальних питань які обговорювали сьогодні: порядок завершення поточного навчального року, організація та проведення підсумкової атестації за ОКР молодшого спеціаліста, процедура проходження ДПА у формі ЗНО для студентів другого курсу, підготовка до нового 2020-2021 навчального року, перспективи проведення вступної кампанії 2020, тощо.

Хоч попереду ще багато проблемних питань, які потребують нагального вирішення, та з такою командою однодумців всі питання сьогодення вирішуємо оперативно та впевнено крокуємо вперед!

Дякуємо, колеги, за активну позицію, креативний та нестандартний підхід у вирішенні нагальних питань сьогодення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *