Профілактичний захід для студентів Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського від ювенальної превенції УПД ГУНП в Миколаївській області

15 квітня для студентів Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського старші інспектори ювенальної превенції УПД ГУНП в Миколаївській області Бойко Н.С. і Герасименко В.Р. провели інтерактивну лекцію на тему відповідальності за кримінальні та адміністративні правопорушення, ведення здорового способу життя та розв’язання конфліктів мирним шляхом. Метою заходу є профілактика негативних явищ у підлітковому середовищі.

Традиційно під час лекції було обговорено проблемно-правову тему, де інспектор поліції нагадала хлопцям та дівчатам, з якого віку та за які види злочинів неповнолітні можуть бути притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності, а також розповіли про види правопорушень та покарання за їх вчинення.

Однією із ключових тем зустрічі стало роз’яснення негативних наслідків вживання спиртних напоїв, наркотичних засобів та тютюнопаління у підлітковому середовищі.

Наприкінці зустрічі молодь ставила питання і отримувала фахові відповіді. Подібні заходи допомагають студентам засвоїти багато корисної та важливої інформації, зокрема окремі випадки з життя, розказані співробітниками поліції, носять повчальний характер.

Дякуємо за співпрацю ювенальній превенції УПД ГУНП в Миколаївській області, особисто Бойко Н.С. і Герасименко В.Р. щиросердно дякуємо за цікаво та професійно проведений профілактичний захід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *