Участь в обласному науково-практичному семінарі «Формування культури прав людини в умовах сучасного освітнього простору» на базі МОІППО

18 грудня 2018 року студенти Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського ДЕМЧЕНКО КАТЕРИНА та КРИВЦОВ АРТЕМ разом з директором коледжу Царенко Оленою Олексіївною взяли участь в обласному науково-практичному семінарі «Формування культури прав людини в умовах сучасного освітнього простору», що був організований Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти до 70-ї річниці з дня прийняття Загальної декларації прав людини. Мета заходу полягала в розвитку громадянської компетентності та культури прав людини здобувачів освіти, втіленні цінностей прав людини у формуванні громадянського суспільства, активізації науково-методичних засад прав людини. До участі в семінарі долучилися науковці, педагоги-практики (учителі історії та правознавства), учні, студенти, магістранти та аспіранти закладів вищої освіти, співробітники науково-методичних установ, представники громадських об’єднань, органів влади та управління.

У ході семінару студентка першого курсу спеціальності «Право» Демченко Катерина майстерно презентувала питання «Розвиток прав людини в історико-правовій думці України», а Кривцов Артем – студент третього курсу спеціальності «Право» ділився своїми напрацюваннями та досягненнями в реалізації громадянських прав людини, розкриваючи їх у виступі «Громадська організація як реалізатор захисту прав і свобод людини». Олена Олексіївна презентувала власний педагогічний досвід з питання «Формування культури прав людини через застосування коучинг технології в освітньому процесі Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського».

По закінченню семінару відбулась дискусія учасників, підбиття підсумків та урочисте вручення сертифікатів та грамот.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *