ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ КОНКУРСУ «ФІНАНСИ ПЛАНУЙ – УСПІШНЕ МАЙБУТНЄ БУДУЙ!»

З 18 березня наш коледж долучився до міжнародної інформаційної кампанії Global Money Week 2024, що передбачає проведення заходів фінансового спрямування для залучення сучасної молодді, адже саме ця категорія найближчим часом стане основним споживачем фінансових послуг, формуватиме економічне «обличчя» країни.

Відбувались заходи присвячені підвищенню фінансової обізнаності студентів усіх спеціальностей 1-2 курсів (організатор викладач фінансово-економічних дисциплін коледжу А. О. Подгорна):

– конкурс постерів (малюнків) на тему «Фінанси плануй – успішне майбутнє будуй!»;

– онлайн-гра «Здолай шахрая!» (https://game.ema.com.ua/) – це гра-симуляція від Української міжбанківської Асоціації членів платіжних систем ЄМА, де на гравців чекають симуляції різноманітних видів платіжного шахрайства. В ігровій формі студенти дізнались про наслідки прийнятих рішень, отримали поради щодо виявлення шахрайства та дієві засоби захисту у кожній ситуації;

–  виконання інтерактивних вправ за допомогою платформи Learningapps для закріплення знань про елементи формування доходів і витрат сімейного бюджету;

–  вечірка з фінансової грамотності Kahoot!, під час якої відбулися інтерактивна гра з фінансової обізнаності наших студентів. 

Отже, перемогу в конкурсі постерів (малюнків) здобули

та отримали сертифікати і грошову винагороду:

1 місцеДіана Горбань, студентка 1 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (135 група).

2 місце – Ігор Поліщук, студент 1 курсу спеціальності 081 Право (115 група).

3 місце – Дарина Мальцева, студентка 1 курсу спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія (155 група).

Вітаємо переможців та бажаємо фінансових упіхів і добробуту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *