Відкрите заняття з дисципліни «Фінанси»

11 березня 2024 року викладачкою коледжу А. О. Подгорною було проведено відкрите практичне заняття з навчальної дисципліни «Фінанси» на тему: «Фінансове право і фінансова політика».

В межах тематики відкритого заняття викладачко закріплено знання студентів-фінансистів 2 курсу про фінансове право, фінансову політику, її зміст і завдання, досліджено фінансовий механізм і його складові елементи, окреслено значення фінансового планування та фінансового контролю. Алла Олександрівна підібрала доречний інтерактивний навчально-методичний матеріал, що дозволив зацікавити студентів та усвідомити ними актуальність тематики, суті та мети формування фінансової політики держави.

Викладачці вдалося зберегти стійку увагу аудиторії протягом всього заняття і активно залучати студентів до виконання практичних завдань, завдяки логічному зв’язку та системності викладення матеріалу відносно попередніх лекційних і практичних занять. Навчальний матеріал закріплено доступно і зрозуміло, з використанням сучасних інтерактивних методичних прийомів (вправи «Знайди пару» та «Кросворд»  платформи Learningapps) та інформаційно-комунікаційних технологій. Для оцінювання сформованості результатів навчання підібрано такі засоби: усне опитування, тестування та правильність виконання практичних завдань студентами. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *