ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ, УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ПОКРОВИ

01.10.2023 року  український народ відзначає дуже значущі для держави та народності свята, а саме: День захисника та захисниці України, День українського козацтва, День покрови пресвятої Богородиці.

Сьогодні, як ніколи, дуже важливим аспектом у вихованні майбутніх громадян та громадянок України є становленні їхнього патріотизму, розуміння демократії та свободи, відокремлення незалежного існування держави від рабства та кабали з боку правлячої влади! Розуміння того, що відбувається в Україні, починаючи з 24 лютого 2022 року.

Саме на це були спрямовано теми виховних годин, які провели куратори ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського».

1.Подгорна А.О. – 355, 425 гр – « За волю і кращу долю!»

2.Санайко К.М. –  155 гр – «Захисники і захисниці! Слава і честь!»

3.Рукінова С.С. – 315, 325, 415 гр – «За честь! За славу! За народ!»

4.Мікрюкова К.О. – 455, 465 гр – «Герої нашого часу»

5.Левицька В.С. –115, 125 гр – «В єдності наша сила»

6. Бірковська І.С. – 135, 255 гр – «Козацької слави одвічна сурма»

Було проведено екскурс в історію боротьби за незалежність українського народу, розкрито тему козацтва, його зародження та зародження поняття «вільний народ»!

Також пригадали військових, які поклали своє життя за свободу та незалежність сучасних українців! Наголосили на силі та міці збройних сил України, владі, яка довела всьому світові, що мі – українці ніколи не підкорімося тиранії та свавіллю диктатора!

Слава України! Слава ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *