Інтегрований онлайн-захід «Відповідальність за порушення законодавства України про забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків»

10 березня 2023 року відбувся відкритий інтегрований онлайн-захід на тему: «Відповідальність за порушення законодавства України про забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків», побудований на принципах партнерства та співробітництва. Захід було організовано викладачем правових дисциплін вищої категорії С. С. Рукіновою та викладачем вищої категорії іноземної мови В. С. Левицькою разом зі студентами-практикантами філологічного факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського.

Захід складався з двох частин: теоретичної юридичної частини та практичної частини англійською мовою.

Викладач правових дисциплін актуалізувала увагу на ідентифікуванні проблеми дискримінації та видах відповідальності за порушення законодавства України про забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків.

В свою чергу, викладач іноземної мови разом з практикантами звертали увагу на можливість студентів користуватись англійською термінологією професійного спрямування. Під час заходу студенти виконували цікаві завдання, проходили квести та відповідали на питання англійською мовою.

Протягом заходу студенти проявили високий інтерес і активність, практикували застосування знань юриспруденції англійською мовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *