Профілактичний онлайн захід «STOP BULLUING!!!»

Відповідно до Закону України «Про освіту» булінг (цькування) – це дії або бездіяльність учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, у тому числі із застосуванням засобів електронних комунікацій, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи та (або) такою особою стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого могла бути чи була заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого.
Наразі питання булінгу є вкрай актуальним, тож 2 лютого 2021 року для студентів і викладачів Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва провели дискусійну лекцію «Антибулінг».
Модератор заходу, завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді, Андрій Алієв допоміг нам розмежувати поняття булінг і конфлікт, ознайомив нас із ознаками булінгу та окреслив нам орієнтовний психологічний портрет учасників булінгу. Бібліотекар відділу соціокультурної діяльності молоді бібліотеки Марина Чередниченко, яка, до речі, практикує психологію, пояснила, якими можуть бути наслідки для дитини, яка стала об’єктом булінгу та як діяти дитині в такій ситуації.
Захід пройшов жваво, був цікавим, корисним та пізнавальним. Профілактична операція «Антибулінг» триває!
Щиро дякуємо за плідну співпрацю нашим друзям-партнерам Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва! Співпрацювати з вами завжди цікаво, пізнавально та корисно!!! До нових зустрічей, друзі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *