Тиждень технічної творчості «Професії майбутнього» в дії!

Хто сказав, що криза або COVID – це привід для того, щоб сумувати або зробити паузу в пошуку нових знань?! Успішний досвід роботи наших випускників говорить про зворотне – це час для вдалих змін! Ми та наші випускники навчимо тебе всьому, що вміємо самі!!!
І саме 29 січня 2021 року, на завершення тижня технічної творчості «Професії майбутнього», у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» відбулася онлайн зустріч студентів коледжу з популярним Миколаївським блогером, а за професією маркетологом-таргетологом, випускницею нашого навчального закладу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» ГОРДІЄНКО ОЛЕКСАНДРОЮ, яка почала свій професійний шлях ще під час навчання в коледжі та активно розвивається й зростає як спеціаліст і зараз.
Маркетолог та таргетолог це працівник, що займається розвитком акаунтів в соціальних мережах і відповідає за залучення аудиторії, продуктивно взаємодіє з передплатниками, створює позитивний образ бренду (як особистий, так і суспільний). Його роботою є просування компанії або приватної особи в просторі соціальних медіа.
Ох і драйвовою ж була ця зустріч!!! Адже Олександра ділилася з нами секретами успішного блогерства і не тільки…А студенти мали унікальну можливість почути професійні відповіді на всі питання, що їх хвилюють! А питань було чимало!!! А нам було надзвичайно приємно знову зустрітися з нашою Сашею та поспілкуватися з нею вже в іншому амплуа – справжнього професіонала, майстрині сучасного світу ІТ!)))
Наші випускники – наше обличчя! Пишаємося здобутками та досягненнями наших випускників!!!
Якщо ж і ви бажаєте здобути професійний фах та оволодіти професіями майбутнього, запрошуємо вас приєднатися до лав наших студентів та оволодіти перспективними професіями майбутнього!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *