Успішний старт в освоєнні професій майбутнього!

25 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» в рамках тижня технічної творчості «Професії майбутнього» відбулася онлайн зустріч з випускниками коледжу, які є співробітниками компанії Fluid Web – сервісної IT компанії, що допомагає інноваційним бізнес-проектам вийти на світовий рівень і реалізувати свої ідеї, які часто позитивно впливають на індустрію і навколишнє середовище.
Даніїл Кривошей та Дмитро Пазенко розповіли про всі навички, що потрібні в професії «Front end developer» та «back end developer». Розкрили секрети «З чого ж почати?!». Довели, що немає нічого неможливого в поєднанні роботи та навчання, якщо ти досить вмотивований.
Дистанційне навчання – не привід сидіти склавши руки! Адже саме в цей час є унікальні мега можливості для успішного розвитку та самовдосконалення! Тож, долучайтесь до кагорти наших студентів та ставайте успішними особистостями, професіоналами професій майбутнього!
Виведена формула успіху майбутнього від наших випускників 2020 року: ЯКІСНЕ НАВЧАННЯ + ОСОБИСТА МОТИВАЦІЯ = УСПІШНЕ ЖИТТЯ!!!
Найкращий індикатор успіху навчального закладу – щасливі, успішні та гарно працевлаштовані випускники. А наші випускники саме такі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *