Артем Кривцов – студент Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського, один із амбасадорів у реалізації молодіжної ініціативи «Волонтерів-добросусідів» міста Миколаєва

8 квітня 2020 року в місті Миколаєві розпочався молодіжний проєкт «Мобільна група «Волонтери-добросусіди» від Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради та Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Волонтери працюють в районних відділеннях Міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

До проєкту приєдналися ГО «Молодіжний центр наукової діяльності», ГО «Правозахисне об’єднання «Ти ж юрист», молодіжні інститути громадянського суспільства та представники Ради з питань молодіжної політики при Миколаївському міському голові. Зазначимо, що ініціатива «Волонтерів-добросусідів» спрямована на підтримку людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями, що потребують допомоги під час пандемії та карантину в Україні. В рамках цього руху молодь Миколаєва спільно з фахівцями департаменту праці та соціального захисту населення міської ради доставляють продовольчі набори людям похилого віку, які перебувають на самоізоляції.

Одним із перших, до проєкту долучився і наш студент ІV курсу спеціальності «Право» Коледжу МНУ імені В.О. Сухомлинського, заступник голови Ради з питань молодіжної політики при Миколаївському міському голові, голова ГО «Молодіжний центр наукової діяльності» Кривцов Артем Олегович.

Два тижні він спільно з соціальними робітниками відділення Центрального району Міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради надає активну допомогу у доставці продовольчих товарів людям похилого віку, людям з обмеженими можливостями, ветеранам тощо.

Друзі, інформуємо вас, що Управління молодіжної політики міської ради запрошує молодь приєднатися до ініціативи «Волонтери-добросусіди». Як це зробити, повідомляють на офіційній сторінці управління у фейсбуці за посиланням: https://www.facebook.com/pg/molod.mk.ua/posts/:

– Друзі! Пропонуємо Вам долучитися до дружньої родини «Волонтерів-добросусідів» м. Миколєва.
Якщо Ви бажаєте стати волонтером заповніть анкету і ми обов’язково з Вами зв’яжемося: https://forms.gle/QnLYhML7ZmFbiop78

Якщо Вам необхідна волонтерська допомога, або Ви знаєте людину, якій необхідна допомога заповніть цю анкету:
https://forms.gle/okBwAMcjVcnq4Qx39

Проєкт «Волонтерів-добросусідів» триватиме до кінця загальнонаціонального карантину.
Українці під час непростих часів завжди демонструють згуртованість та взаємодопомогу. Бережіть себе та своїх рідних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *