Зустріч з представником IT-компанії Windmill Smart Solutions

4 грудня 2019 року в рамках проведення тижня комісії технічного напряму підготовки відбулася зустріч студентів третього та четвертого курсів спеціальностей «Прикладна математика» та «Комп’ютерна інженерія» із випускником 2016 р Коледжу МНУ імені В.О. Сухомлинського спеціальності «Прикладна математика» Уваровим Андрієм.
На сьогодні Андрій працює в IT-компанії Windmill Smart Solutions в м. Миколаїв. Windmill Smart Solutions – це компанія, що займається розробкою та доставкою цифрових продуктів, зосереджена на розробці функціональних цифрових продуктів, які вирішують складні проблеми в різних галузях.
Андрій надав можливість отримати інформацію про те, що сучасне суспільство наповнене і пронизане потоками інформації, які потребують обробки. ІТ-галузь є найдинамічнішим сегментом світової економіки. Для того, щоб стати хорошим спеціалістом в IT, треба мати величезну витримку, бажання дізнаватись щось нове, бо ІТ розвиваються з кожною секундою, і за цим потрібно встигати слідкувати. Хорошим стимулом є те, що це перспективна робота з високою заробітною платнею. Андрій також поділився власним своїм досвідом та досягнутим успіхом в сфері IT.
Студенти розширили своє уявлення про свій майбутній фах, умови подальшого працевлаштування та про перспективи в IT сфері.
Приємно визнавати, що випускники успішні! Дякуємо за чудову зустріч! Приходьте частіше!)


foto
foto
foto
foto

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *