Студенти-правники Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського – амбасадори проекту «Молодіжні радники» ГТУЮ в Миколаївській області

Коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського активно співпрацює з Головним територіальним управлінням юстиції в Миколаївській області в рамках реалізації різноманітних правоосвітніх та правопросвітницьких заходів. 18 квітня 2019 року студенти-правники нашого коледжу першими долучитися до проекту регіонального управління юстиції «Молодіжні радники» та стали амбасадорами цього важливого та цікавого проекту.

В приміщенні Головного територіального управління юстиції в миколаївській області відбулась робоча зустріч активних студентів-правників Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського з першим заступником начальника ГТУЮ в Миколаївській області Інною Фірсовою та начальником відділу реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮ в Миколаївській області Артемом Ханіним, в рамках якої з молоддю обговорили теоретичні аспекти майбутньої співпраці. Ідея проекту полягає в тому, що молодіжні радники у співпраці з командою Миколаївської юстиції надаватимуть мешканцям області правові консультації та інформуватимуть громадян про те, як реалізувати та захистити власні права. Крім цього, планується залучати молодь до проведення правоосвітніх заходів в рамках загальнонаціонального проекту «Я маю право!», зокрема щодо запобігання булінгу, домашньому насильству тощо.

За словами першого заступника начальника Миколаївської юстиції Інни Фірсової, проект принесе користь не тільки мешканцям регіону, але й самим студентам, адже таким чином вони зможуть отримати такий необхідний практичний досвід роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *