Тренінг: «Емоційна компетентність в професії соціальних працівників»

4 березня 2019 року для студентів 225 групи спеціальності «Соціальна робота» Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського відбувся тренінг на тему «Емоційна компетентність в професії соціальних працівників».

Тренером виступила керівник Центру психологічної служби МНУ імені В.О. Сухомлинського Гулькова Дар’я Сергіївна.

Мета тренінгу полягає у поглибленні практичних знань, формуванні вмінь та навичок рівноправної комунікації, навичок співпраці та управління, розвитку соціальної перцепції та інтеракції, які необхідні кожній людині в сучасному суспільстві.

Основними завданнями учасників тренінгу є: навчитися встановлювати і підтримувати контакти з людьми; досягати своїх цілей під час спілкування; вміти читати підтекст в словах; розрізняти реальні відчуття людей в процесі спілкування; вміти розвивати думку співрозмовника; навчитися бути «в команді»; навчитися емпатії та рефлексії. Учасники мали змогу поставити питання та поміркувати про власні актуальні стосунки в групі та з близькими людьми, попрактикуватися у формуванні «Я-висловлювань».

Кожен студент мав можливість висловити свою точку зору і вислухати думки інших, а також скористатися порадами психолога.

Учасники тренінгу залишилися задоволені отриманими новими знаннями та поставленими цілями.

Дякуємо Дар’ї Сергіївні за цікавий та майстерно проведений тренінг!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *