Тиждень комп’ютерних наук

З 26 листопада по 30 листопада 2018 року в Коледжі МНУ імені В.О.Сухомлинського проходив тиждень циклової комісії з інформаційних технологій, математики та статистики, сповнений несподіванок і цікавих пригод.
Викладачі циклової комісії разом зі студентами підготували різноманітну і яскраву програму заходів.
В рамках тижня комп’ютерних наук були проведені наступні заходи:
– Конкурс «Кращий банер». Цікавими за змістом та формою виявились банери, що підготували їх студенти спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Прикладна математика». Всі вони по-різному розкривали сутність основних характеристик комп’ютерних спеціальностей.
– Фотоконкурс #CMNU. В запропонованих фото зонах студенти Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського активно фотографувалися та виконували умови розіграшу. Переможці отримали сертифікат в кінотеатр MULTIPLEX.
– Зустріч з випускником Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем та мереж» 2017 р. Олександрою Гайденко, на тему «Бізнес в Instagram». Студенти мали змогу послухати й обговорити інформацію про те, як за допомогою Instagram можна почати заробляти і не тільки. Олександра поділилася власним досвідом, щодо цілей та вмінь розраховувати свої сили та час для подолання перешкод, які виникнуть на шляху до мети. І, найголовніше, зустріч пройшла у дружній та затишній атмосфері.
– Відкритий виховний захід-тренінг «Таймінг менеджмент», який проводила керівник психологічної служби Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського Гулькова Д.С. Метою заходу було сприяти формуванню в студентів вміння правильно розподіляти свій час, для того щоб встигнути найголовніше, та не забувати при цьому насолоджуватися життям.
– ТВ-шоу «Хто зверху?» між командами викладачів та студентів, які пройшли ряд складних випробувань, проявили кмітливість і творчі здібності, а також продемонстрували свої знання та вміння. Всі перебували у гарному настрої, тв-шоу пройшло в дружній атмосфері і закінчився перемогою команди студентів.
Загалом в проведенні тижня комп’ютерних дисциплін взяли участь майже всі студенти-комп’ютерники. Завдяки старанням всіх учасників, тиждень пройшов дуже вдало, цікаво та корисно, залишив теплі і радісні почуття, а також солодкі подарунки переможцям. Сподіваємось, що життя студентів цього тижня було більш цікавим і запам’ятається надовго.
Дякуємо всім учасникам за роботу та бажаємо успіху в усіх починаннях. Студентське життя неповторне і найцікавіше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *