Покращення фахових та цифрових компетентностей студентів!

У рамках проведення Тижня цифрової освіти — національної інформаційної кампанія, суть якої полягає в навчанні цифровим навичкам (5 – 11 грудня 2022 р.) – студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» 335 гр. спеціальності «072 Фінанси, банківська справа та страхування», на чолі з викладачем фінансових дисциплін  Подгорною А. О. поглибили свої знання та розширили здобуті компетентності з фахових дисциплін за допомогою освітніх навчальних матеріалів проєкту «Дія. Цифрова освіта» (https://osvita.diia.gov.ua, Міністерство цифрової трасформації України).

Студенти є зареєстрованими на порталі і активно використовують отримані знання в межах навчального процесу при вивченні навчальних дисциплін: «Гроші та кредит», «Банківські операції», «Фінансовий облік». Студенти успішно завершили базові курси за фінансовими освітніми серіалами та отримали сертифікати: «Цифрові гроші», «Фінансовий сенсей», «Дружні цифрові фінанси».

Дякуємо Міністерству цифрової трасформації України за можливість у такий зручний та цікавий спосіб отримувати необхідні у сучасному цифровому світі знання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *